Over Dynamis Taxaties Nederland

125+
TAXATEURS


Ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over 38+ vestigingen van Dynamis door heel Nederland: met recht durven we te zeggen dat we dé partij zijn voor landelijke taxatieopdrachten. Waarbij we vooroplopen wat duurzaamheid betreft.


38+
VESTIGINGEN


Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit. Onze doelgroep is divers: van financiers, gebouweigenaren en beleggers tot investeerders.


25 JAAR
DYNAMIS


Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor onze 13 vastgoedpartners door heel Nederland. Wij faciliteren onze partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden we opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken.


DUURZAAMHEID
IS TE TAXEREN


En vrijwel uniek in de markt: we vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom. Duurzaamheid heeft waarde. Maar hoeveel waarde? En wat betekent die waarde voor uw investering en uw winst? Wij maken duurzaamheidswaarde voor u inzichtelijk. In heldere, transparante taxatierapporten.


ZORGVASTGOED EN
DYNAMIS


Wilt u Zorgvastgoed opschalen, afstoten of toch exploiteren? En welke rol speelt het College Sanering Zorginstellingen?
Hét begint met adviseurs die dezelfde taal spreken. Dynamis Taxaties Nederland spreekt de taal van de zorg en die van Zorgvastgoed in het bijzonder. Wij zijn dan ook uw ideale taxateur met betrekking tot uw Zorgvastgoed.


ONZE DRIE KENMERKEN